Canolfan S4C Yr Egin


Shortlisted competitive tender submission for Media Centre for Welsh broadcaster S4C on the Carmarthen campus of University of Wales Trinity Saint David.

The design centred on a collaborative approach, with offices and studios for various creative industries flanking a central atrium, providing a platform for dialogues between user groups and with the wider community.

Set partially into the hillside, the design intent sought to physically integrate the building into its landscape context while also fulfilling the brief of providing an iconic and sustainable building.

The project submission was shortlisted and achieved third place at interview stage.




Structural Engineers:
CB3 Consult

Mechanical + Electrical Engineers:
Melin Energy

Quantity Surveyors:
Mildred Howells + Co