Gower College Refectory


A new refectory,  kitchens and reception area for Gower College’s Gorseinon Campus.

The scheme worked to reconcile several level changes within the existing building and landscaping through a tiered addition to the front of the main building, as well as refurbishing and accentuating the existing reception space.

The project provides facilities for approximately 500 students with additional commercial kitchen facilities to retain a larger number of students on campus and to comfortably accommodate the growing student body.


‘Huw Griffiths Architects has been responsible for the design of the College’s Arts + Technology Block, Science Wing, Motor Vehicle and Student Services building, and the extensions of the Common Room and Refectory. A close working relationship has developed between the College and Huw Griffiths Architects over the years, whose approach we have found both supportive and professional.’

– Paul Harris
Vice Principal, Gower College Swansea



Gower College Swansea

Structural Engineer:
Opus International Consultants UK Ltd.

Mechanical + Electrical Engineer:

Project Manager:

Gravan Construction Ltd.